De Stoplichtzuil bij het Zeeuws Museum in Middelburg
De Stoplichtzuil bij het Zeeuws Museum in Middelburg

Het Zeeuws Museum in Middelburg kon deze week met een gerust hart haar deuren openen voor een nieuwe expeditie. Zij waren de overheid een stapje voor en hebben een gecontroleerd deurbeleid. De Stoplichtzuil zorgt ervoor dat dit proces geheel automatisch gaat.

Nieuwe maatregelen bij musea
Sinds 29 september 18.00 uur zijn er voor het hele land weer strengere maatregelen van kracht, zo ook voor het Zeeuws Museum in Middelburg. Uit voorzorg voor haar gasten, was het museum de maatregelen al voor en stonden de stoplichtzuilen al opgesteld voor de nieuwe expeditie. Sinds deze week is daarbij gekomen dat men online moet boeken en is het dragen van een mondkapje in het museum verplicht voor bezoekers ouder dan 13 jaar.

Is de stoplichtzuil ideaal voor jou om aan de corona maatregelen te voldoen?
Het stoplicht is er in de kleuren aluminiumwit en zwart, daarnaast kan je kiezen voor sensors aan één kant of aan twee kanten. Misschien wil jij er wel een scherm bij? Of weet je niet zo goed wat goed zou zijn in jouw bedrijf?
Geen probleem, wij adviseren je graag in wat jij nodig hebt om aan de corona maatregelen te voldoen. Bel of mail ons gerust, dan gaan we samen kijken wat jij nodig hebt!

088 827 3000
info@stoplichtzuil.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *