Museum Warkums Erfskip heeft met een gerust hart haar deuren weer geopend met behulp van Stoplichtzuil en Kickstart Cultuurfonds.

Museum Warkums Erfskip is een klein historisch museum in het pittoreske stadje Workum in Friesland. Warkums Erfskip is Fries voor Workums Erfgoed. Het museum werd al in 1951 opgericht! Anno 2020 kan je nog steeds je ogen uitkijken en meer leren over de geschiedenis van Workum.

Veilig open kunnen
Net als veel musea, worstelde Museum Warkums Erfskip met de maatregelen om veilig open te kunnen voor bezoekers. Met trots heeft Stoplichtzuil.nl hierin mogen helpen, en met succes! Momenteel staan er acht zuilen die ervoor zorgen dat er nooit teveel bezoekers in één ruimte van het museum staan. Museum Warkums Erfskip heeft dit weten te realiseren door een gulle gift van het Kickstart Cultuurfonds.

Dat mag van de daken geroepen worden
Gelukkig waren niet alleen wij van Stoplichtzuil erg blij, maar was de klant zo tevreden dat wij er een stukje in de nieuwsbrief werd geplaatst over ons! Met trots plaatsten wij al een stukje op onze social media, maar daar werd nog een schepje bovenop gedaan door de krant! Museum Warkums Erfskip en Stoplichtzuil staan met hun samenwerking in een heel leuk stukje in de krant (hiernaast zie je het stukje uit de krant).

Citaat uit de krant
“Museum Warkums Erfskip heeft met een gerust hart de deuren weer opengegooid. In het knusse museum in de waag in Workum was het puzzelen om coronaproof de boel te laten draaien. Een stoplicht bij de deur is de oplossing en maakt het pand veilig toegankelijk. De zuil telt het aantal bezoekers dat binnen is, kleurt rood als het maximum is bereikt en schiet op groen als er weer iemand bij kan. Cabaretier Herman Finkers zou zeggen: Een stoplicht springt op rood, een ander weer op groen. In Workum is altijd wat te doen.

Is de stoplichtzuil ideaal voor jou om aan de corona maatregelen te voldoen?
Het stoplicht is er in de kleuren aluminiumwit en zwart, daarnaast kan je kiezen voor sensors aan één kant of aan twee kanten. Misschien wil jij er wel een voet bij? Of weet je niet zo goed wat goed zou zijn in jouw bedrijf?
Geen probleem, wij adviseren je graag in wat jij nodig hebt om aan de corona maatregelen te voldoen. Bel of mail ons gerust, dan gaan we samen kijken wat jij nodig hebt!

088 827 3000
info@stoplichtzuil.nl