Stoplichtzuil op 16 locaties van Gamestate op de parken van Center Parcs

Op 16 locaties van Center Parcs reguleert de Stoplichtzuil nu de ingang van Gamestate. Gamestate is een arcadehal waar jong en oud tegen elkaar spelen met de leukste spelletjes, of hun behendigheid testen op één van de apparaten. Een plek waar je je niet hoeft te vervelen! Een plek wat dus ook erg populair is…

Over Gamestate
Gamestate heeft zeven losse vestingen op populaire plekken in Nederland, zo zitten ze in de Amsterdam Arena en de Kuip in Rotterdam. Naast deze losse vestigingen zijn zij ook gevestigd op negen Center Parc locaties, waaronder de Kempervennen en Weertebergen.

De Stoplichtzuil bij Gamestate en Center Parcs
Wij hebben verschillende matzwarte stoplichtzuilen mogen leveren. Een goede keuze als je het ons vraagt, want deze zuilen hebben een heel stoer uiterlijk en passen naadloos in de huisstijl van Gamestate. De zuilen die we bij Gamestate hebben geleverd zijn geen ‘normale zuilen’. De situatie bij de locaties van de arcadehallen is net even anders dan normaal…

Extra brede doorgangen
De ingangen van Gamestate hebben een doorgang die breder is dan normaal. De stoplichtzuilen staan standaard afgesteld op een doorgang van 80 cm, voor Gamestate hebben wij dit verbreed naar 130 cm. Dit hebben wij gedaan door Stoplichtzuilen met reflectie in te zetten, hiermee verbreed het bereik van de sensors.

Hoe werkt dat dan precies?
De reflectiesticker plak je simpelweg op een kozijn of muur (of ander object) welke tegenover onze stoplichtzuil komt. De hoogte van de reflectiesticker moet gelijk zijn aan de hoogte van de sensors. Het signaal van de sensors wordt weerkaatst door de reflectiesticker, zodra de straal verbroken wordt detecteert onze software (ingaande of uitgaande) beweging.

Voldoe aan de corona maatregelen
Op deze manier kunnen wij een doorgang maken tot wel drie meter! Maar wij raden wel aan om een doorgang te creëren waarbij men met maximaal 1 persoon tegelijk erdoorheen kan lopen. Men moet immers de 1,5 meter afstand in acht nemen. Je kan ook een stoplichtzuil met sensors aan beide kanten bestellen. Je plaatst de stoplichtzuil dan in het midden en aan beide weerszijden van de stoplichtzuil plaats je reflectiestickers.

Heb je een vast object nodig?
Wij kunnen dummy stoplichtzuilen leveren waarop je de reflectiestickers kan plakken, dit is ook hoe we het hebben gedaan bij Gamestate in Center Parcs. Onze klant is hier erg tevreden mee, want zij voldoen nu aan de coronamaatregelen.

Is de stoplichtzuil ideaal voor jou om aan de corona maatregelen te voldoen?
Het stoplicht is er in de kleuren aluminiumwit en zwart, daarnaast kan je kiezen voor sensors aan één kant of aan twee kanten. Misschien wil jij er wel een voet bij? Of weet je niet zo goed wat goed zou zijn in jouw bedrijf?
Geen probleem, wij adviseren je graag in wat jij nodig hebt om aan de corona maatregelen te voldoen. Bel of mail ons gerust, dan gaan we samen kijken wat jij nodig hebt!

088 827 3000
info@stoplichtzuil.nl