Desinfecteerzuil

Desinfecteerzuil in gebruik

Een bewezen manier van het coronavirus tegengaan is hygiëne, volgens RIVM. “Via handen kunnen virussen zoals het nieuwe coronavirus zich verspreiden. Veel mensen zitten (ongemerkt) vaak met hun handen aan hun neus of mond. Eén van de belangrijke adviezen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen is om de hygiënerichtlijnen te volgen.” zo stelt het RIVM op hun website. Daarom raden zij ook desinfecteermiddelen aan.

Wil jij meer weten over de desinfecteerzuilen? Ga naar www.desinfecteerwinkel.nl

De desinfecteerzuil van desinfecteerwinkel.nl
Deze online winkel heeft al vele winkeliers, horecaondernemers en evenementen voorzien van desinfecteerzuilen. De zuilen zijn een mobiele oplossing om bacteriën te verminderen, hierdoor ga je verspreiding van virussen tegen . Je kan een desinfecteer paal kopen, maar ook huren! De voordelen van een desinfecteerzuil vind je hieronder:

desinfectiezuil-om-je-ingang-compleet-te-maken
  • Is montage niet mogelijk of erg lastig? De desinfecteerzuil zet je zo neer!
  • Geschikt voor allerlei ruimtes (denk aan restaurants, recepties, kantoren, beurzen, openbare ruimtes, sportscholen, loodsen, etc.)
  • De zuil hoef je niet vast te zetten en is altijd verplaatsbaar!
  • Met de aanwezigheid van de desinfecteerzuil geef je een duidelijk signaal af dat hygiëne (voor gasten en van eigen personeel) serieus wordt genomen.
  • Aanpasbaar A4-tekstinformatiebord voor extra hygiëne-instructies (waterdicht).
  • Brede voetplaat voor stabiele plaatsing.

Heb jij een stoplichtzuil nodig naast je desinfecteer paal?
Het stoplicht is er in de kleuren aluminiumwit en zwart, daarnaast kan je kiezen voor sensors aan één kant of aan twee kanten. Misschien wil jij er wel een voet bij? Of weet je niet zo goed wat goed zou zijn in jouw bedrijf?
Geen probleem, wij adviseren je graag in wat jij nodig hebt om aan de corona maatregelen te voldoen. Bel of mail ons gerust, dan gaan we samen kijken wat jij nodig hebt!

088 827 3000
info@stoplichtzuil.nl