Reseller

Wil jij reseller worden voor stoplichtzuil?
Dat is mogelijk! Speciaal voor wederverkopers/tussenpersonen hebben wij reseller-programma’s. Jij verkoopt dan de zuilen zoals wij deze op onze website aanbieden. Het voordeel is dat jij zelf het aanspreekpunt blijft voor je eigen klanten. Op deze manier neem jij als reseller een hoop werk uit onze handen en dat belonen wij natuurlijk op een gepaste manier. Als reseller krijg je namelijk een aantrekkelijke korting op de aanschafprijs van de automatische personenteller.

Voordelen van resellen
Naast het feit dat jij een aantrekkelijke korting krijgt en dus ruimte overhoudt voor je eigen verdiensten, profiteer je van nog meer voordelen! Jij gelooft in ons product en als wij niet net wat eerder waren, had je het waarschijnlijk kunnen bedenken. Maar nu mag jij met dezelfde passie het product aan de man brengen, zonder dat jij daarvoor een stuiver hoeft te investeren! Geen investeringen in dure servers, software en personeel. Jij verkoopt het product en koopt dán pas het product bij ons in.

Een ander voordeel is dat je zelf het aanspreekpunt blijft voor al jouw klanten. Jij blijft hun vertrouwde en betrouwbare leverancier. Wat betreft service kan je altijd vertrouwen op de service van stoplichtzuil. Bekijk op deze site de garantievoorwaarden, maar bespreek eventuele vragen ook gerust met je eigen contactpersoon. Wij zorgen ervoor dat al je vragen zo snel mogelijk worden beantwoord. Zo kan jij er altijd van op aan dat jouw klanten de snelle service krijgen die ze van jou gewend zijn.

Informatie over de stoplichtzuilen
Het stoplicht is er in de kleuren aluminiumwit en zwart, daarnaast kan je kiezen voor sensors aan één kant of aan twee kanten. Misschien wilt de klant er wel een voet bij? Wij geven je alle informatie zodat jij alle vragen van jouw klanten kan beantwoorden en van persoonlijk advies kan voorzien!

088 827 3000
info@stoplichtzuil.nl

Contactformulier