Wat is een personenteller

De stoplichtzuil is een toegangscontrolesysteem die als klantenteller functioneert door het ingebouwde stoplicht. Deze personenteller is in te zetten bij entrees van winkels, toiletten, rookruimtes en andere openbare plekken, zodat deze voldoen aan de anderhalf meter preventiemaatregelen van het RIVM. De ingebouwde digitale teller telt namelijk hoeveel mensen er in de winkel zijn.

Hoe werkt elektronische toegangscontrole?
Dit is een heel gemakkelijk personenteller systeem wat je eigenlijk alleen in het stopcontact moet te steken en het aantal bezoekers in moet voeren! De digitale teller is daarna meteen in werking gesteld. Zet de stoplichtzuil op de plek neer waar jij hem wilt hebben, zodat het stoplicht direct zijn werk kan doen. Het stoplicht blijft op groen tot het maximaal hoeveel mensen jij in je winkel of ruimte kan hebben is bereikt. Als er dan toch iemand door het rode licht loopt, dan zal er een luid alarm klinken.

Wat is het voordeel van een automatische personenteller?
Bij gebrek aan oplossingen zien we nu vaak een medewerker voor de deur staan. Soms zelfs een peperdure beveiliger die verantwoordelijk is voor het toegangsbeheer. Een prijzige oplossing voor de slechts 30 mensen die je in de winkel mag hebben, of nog erger: de twee mensen die in je toiletten mogen zijn! De medewerker of ingehuurde beveiliger zijn ineens verantwoordelijk voor het tellen van klanten. Met een slim stoplicht als toegangscontrole bij de deur bespaar je dus flink in de kosten! En dat is in deze corona tijd een mooie bijkomstigheid.

Is de stoplichtzuil ideaal voor jou om aan de corona maatregelen te voldoen?
Het stoplicht is er in de kleuren aluminiumwit en zwart, daarnaast kan je kiezen voor sensors aan één kant of aan twee kanten. Misschien wil jij er wel een voet bij? Of weet je niet zo goed wat goed zou zijn in jouw bedrijf?
Geen probleem, wij adviseren je graag in wat jij nodig hebt om aan de corona maatregelen te voldoen. Bel of mail ons gerust, dan gaan we samen kijken wat jij nodig hebt!

088 827 3000
info@stoplichtzuil.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *