Deze luchtkwaliteit meter is geschikt voor thuis en op werk!
De lucht kwaliteit meter in gebruik

Luchtkwaliteit meter – Een schone lucht is voor iedereen belangrijk, of je nou op werk bent of thuis. Zowel gezonde mensen hebben baat bij een lucht kwaliteit meter, maar voor mensen met slechte luchtwegen kan het zelfs van levensbelang zijn. Deze mobiele luchtkwaliteitsmeter is gemakkelijk te verplaatsen, zodat jij op verschillende plekken de waardes kan meten. Benieuwd of een luchtkwaliteitsmonitor iets voor jou is? Lees dan snel deze blog.

Waar heb je een luchtkwaliteit meter voor nodig?
De naam zegt het al: om de kwaliteit van de lucht te meten. Goed inzicht hebben in de luchtkwaliteit van je huis of op je werk is belangrijk, omdat er van alles mis kan zijn met de kwaliteit van de lucht. Veel mensen weten niet dat er een probleem is met de lucht, en dat is ook niet zo gek want het is niet zichtbaar met het blote oog. Je kan last hebben van overmatig stof of een hoge luchtvochtigheid, misschien is er wel een te hoge emissie van bijvoorbeeld huishoudelijke schoonmaakmiddelen of bouwmaterialen! In al deze gevallen biedt een lucht kwaliteit meter de uitkomst. Het is bijvoorbeeld ook heel handig als je zeker wil weten dat de lucht in de kinderkamer gezond is.

De beste luchtkwaliteitsmeter kopen?
Op Stoplichtzuil.nl koop je nu ook een goedkope lucht kwaliteit meter. Voor slechts €115,00 excl. btw heb jij al een luchtkwaliteitsmonitor die je overal kan plaatsen. Ga naar onze webshop om de meter aan te schaffen.

Ben jij op zoek naar een oplossing om aan de corona maatregelen te voldoen?
De stoplichtzuil is het antwoord op een gecontroleerd deurbeleid. Het stoplicht is er in verschillende varianten en is beschikbaar in de kleuren aluminiumwit en zwart. Het is ook mogelijk om er een beeldscherm bij aan te schaffen, zodat jij altijd weet hoeveel mensen er binnen zijn.

Weet je niet zo goed wat goed zou zijn voor jouw onderneming? Geen probleem, wij adviseren je graag in wat jij nodig hebt om aan de corona maatregelen te voldoen. Bel of mail ons gerust, dan gaan we samen kijken wat jij nodig hebt!

088 827 3000
info@stoplichtzuil.nl