Subsidies in tijden van corona

  • door

Alle ondernemers zijn geraakt door de coronacrisis. Maar we zouden geen ondernemers zijn als we niet naar kansen zoeken. Nieuwe initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond, de één nog creatiever dan de ander.

De Stoplichtzuil bij DeLaMar Theater. Hét theater in hartje Amsterdam.
De Stoplichtzuil bij DeLaMar Theater – Hét theater in hartje Amsterdam

Ook wij van Stoplichtzuil zijn in het begin van de corona lockdown op deze manier begonnen, uit het zoeken naar oplossingen en vinden van kansen. Heb jij ook een goed idee of heb jij juist een oplossing nodig zodat je kan blijven doen waar jij goed in bent? Is het alleen lastig om het financieel bol te werken? Er zijn momenteel veel verschillende subsidies die jou misschien kunnen helpen.

Subsidies en fondsen
Er zijn verschillende subsidies en fondsen ontstaan om ondernemers te helpen bij het kunnen voldoen aan de anderhalve metersamenleving. Hiervoor zijn namelijk financiële middelen nodig en dat is niet voor iedere ondernemer vanzelfsprekend beschikbaar. Eén van deze subsidies is bijvoorbeeld het Kickstart Cultuurfonds. Zij helpen theaters, musea, concertzalen en professionele podiumkunsten aan de financiële middelen om te kunnen voldoen aan de anderhalve meter (zoals de Stoplichtzuil).

Overige subsidies
Wat als je geen theater of museum bent? Geen zorgen, naast de vele steunmogelijkheden vanuit bijvoorbeeld de overheid (kijk ook even op deze website voor de mogelijkheden), zijn er nog veel meer subsidies. Op www.vindsubsidies.nl vind je alle subsidies die er zijn rondom corona.

Is de stoplichtzuil ideaal voor jou om aan de corona maatregelen te voldoen?
Het stoplicht is er in de kleuren aluminiumwit en zwart, daarnaast kan je kiezen voor sensors aan één kant of aan twee kanten. Misschien wil jij er wel een scherm bij? Of weet je niet zo goed wat goed zou zijn in jouw bedrijf?
Geen probleem, wij adviseren je graag in wat jij nodig hebt om aan de corona maatregelen te voldoen. Bel of mail ons gerust, dan gaan we samen kijken wat jij nodig hebt!

088 827 3000
info@stoplichtzuil.nl