Coronaproof toiletbezoek met stoplicht

Ben jij één van de gelukkige ondernemers die vanaf 1 juni weer open mocht? Stapsgewijs kruipen we de intelligente lockdown uit en gaan we -ondanks met de nodige maatregelen- weer een normaal leven tegemoet. Onder meer restaurants, cafés, theaters, musea en bioscopen mochten op 1 juni klokslag 12 uur hun deuren weer openen. Hoewel we allemaal staan te trappelen om weer corona achter ons te laten, zullen we de komende tijd aan een aantal maatregelen moeten voldoen om ieders gezondheid te kunnen blijven garanderen. Maar hoe? Hoe houd jij als ondernemer corona uit je zaak?

Hoe zorg je er als ondernemer voor dat jouw zaak coronaproof is?
Eén van de uitdagingen is het coronaproof maken van het toilet. Er mogen namelijk maar zeer beperkt mensen in de wc zijn, maar vaak heb je hier geen toezicht op. Om nou een beveiliger of medewerker bij de wc-deuren te plaatsen die telt, is een overbodig dure oplossing! De stoplichtzuil telt automatisch hoeveel mensen er al binnen zijn en als de ruimte vol is springt het stoplicht op rood. Je zet het neer, hangt het op of bevestigt het aan de muur: aan jou de keuze! De stoplichtzuil is op allerlei manieren in te zetten en gemakkelijk te installeren (plug & play). Hoe jouw situatie er ook uitziet, het stoplicht is gemakkelijk te gebruiken.

Het stoplicht bij stadsschouwburg Amstelveen
Zoals vele andere van onze klanten (van campings tot bioscopen), heeft ook Stadsschouwburg Amstelveen een stoplichtzuil voor hun wc staan! Een gemakkelijke manier om aan de corona maatregel te voldoen. Als je de link volgt, zie je in het filmpje hoe Stadsschouwburg Amstelveen de zuil heeft gemonteerd: tegen het plafond. Je kan de zuil ook simpelweg op de grond laten staan, het is maar net wat handig is in jouw ruimte!

Is de stoplichtzuil ideaal voor jou om aan de corona maatregelen te voldoen?
Het stoplicht is er in de kleuren aluminium, wit en zwart, daarnaast kan je kiezen voor sensors aan één kant of aan twee kanten. Misschien wil jij er wel een voet bij? Of weet je niet zo goed wat goed zou zijn in jouw bedrijf?
Geen probleem, wij adviseren je graag in wat jij nodig hebt om aan de corona maatregelen te voldoen. Bel of mail ons gerust, dan gaan we samen kijken wat jij nodig hebt!

088 827 3000
info@stoplichtzuil.nl

Een manier om aan de corona maatregelen te voldoen is het plaatsen van een stoplichtzuil zoals DeLaMar Theater heeft gedaan.
De stoplichtzuil bij DeLaMar Theater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *