stoplichtzuil-op-bezoek-bij-RTL-Z

Stoplichtzuil was te gast bij RTL Z

RTL Z is onderdeel van RTL Nederland. Je kent de zender vast wel van bijvoorbeeld het nieuws en de items gericht op ondernemers. Zoals zij zelf ook zeggen ‘biedt RTL Z nieuws en inspiratie voor ondernemende mensen’. Onderdeel van RTL Z is Next Level. “Een informatief programma waarin ondernemers aan de hand van succesvolle cases openhartig over hun product of dienst, partnerships en toekomstplannen vertellen.” Next Level.

Oplossingen in tijden van crisis
Next level is een informatief programma waarin ondernemers worden geïnterviewd over hun product of dienst. Elke aflevering staat één bepaald thema centraal, worden er een aantal ondernemers uitgenodigd en schuift een deskundige aan die de laatste ontwikkelingen in de branche deelt die centraal staan. Aflevering 14 stond geheel in het teken van oplossingen in tijden van corona. Natuurlijk werden wij uitgenodigd om de stoplichtzuil te presenteren. Zie het fragment uit het programma hieronder!

De stoplichtzuil in jouw onderneming
Het stoplicht is er in de kleuren aluminiumwit en zwart, daarnaast kan je kiezen voor sensors aan één kant of aan twee kanten. Misschien wil jij er wel een voet bij? Of weet je niet zo goed wat goed zou zijn in jouw bedrijf?
Geen probleem, wij adviseren je graag in wat jij nodig hebt om aan de corona maatregelen te voldoen. Bel of mail ons gerust, dan gaan we samen kijken wat jij nodig hebt!

088 827 3000
info@stoplichtzuil.nl

Bron
Next Level TV. (2020, 17 juni). Next Level. Your Level. Geraadpleegd op 17 juni 2020, van https://nextleveltv.nl/